Her Kademede Ayrı Faaliyet

Okullarımızdaki tüm öğrenciler derslerini renkli faaliyetlerle süslüyor

Her Kademede Ayrı Faaliyet

Minik öğrencilerimizle uzun ve kısa kavramını çalıştık. “Ben uzun bir ağacım” parmak oyununu oynadık. Zürafalar hakkında çeşitli bilgiler edindik. Zürafalar ile ilgili beyin fırtınası çalışması yaptık. Küçük kas becerilerimizi harekete geçirerek sanat etkinliğimizi tamamladık. Tamamlamış olduğumuz etkinliklerimizi panomuzda sergiledik.

11. Sınıf öğrencilerimiz, Biyoloji dersinde duyu organlarımızdan biri olan gözü, diseksiyon yaparak incelediler.

9. Sınıf öğrencilerimiz Almanca dersinde sınıf kurallarını işledi. Posterlerini hazırlayarak hem kuralları öğrendiler hem eğlendiler.