Hoş Geldin 2020

Yılbaşı aktivitelerimizden...

Hoş Geldin 2020

Önümüzdeki günlerde de öğrencilerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı senelere.😇 Hoş geldin 2020🥳

Antalya Lara Açı Schools’ students competed in The Costume Show and they had a great fun! Antalya Lara Açı Okulları öğrencileri kostüm şovda yarıştılar ve çok eğlendiler!

Antalya Lara Açı Schools celebrated the new year with a great party organized by Foreign Languages Department! As Açı Family, we wish you a happy year! Antalya Lara Açı Okulları yeni yılı yabancı diller zümresinin hazırlamış olduğu harika bir partiyle kutladı! Açı ailesi olarak, sizlere mutlu yıllar diliyoruz!

Okulumuzun 4. sınıf öğrencilerinden yeni yıl etkinlikleri. “Yeni Yıl Şarkısı”.

2-B Sınıfı öğrencilerimizin yeni yıl dilekleri.

Anadolu ve Fen lisemiz yıla eğlenerek girdiler.