İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası

Haftanın anlam ve önemiyle ilgili aktiviteler

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencilerimiz ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz “İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası” konulu çalışmayı işbirliğiyle gerçekleştirdiler.

İnsan hakları ve demokrasi haftası kapsamında yaptığımız dramatizasyon çalışmasında, oy sandığımızı oluşturup süsledik. Ardından izlemek istediğimiz çizgi filmleri konuştuk ve iki çizgi film arasında kararsız kaldığımızı farkettik ve oy kullanarak hangisini izleyeceğimize demokratik bir biçimde karar vermek için kolları sıvadık. Kendi iradeleri ile kullandıkları oylar sonucunda birlikte sayım yaptık, oylarının baskın geldiği arkadaşlarımız farklı düşüncede olan arkadaşlarımızı tebrik etti ve hep birlikte kazanan çizgi filmi izledik.

Mutlu Yarınlar Herkesin Hakkı! 10 Aralık Dünya İnsan Hakları programımızdan görüntüler.