Kırkgöz

Sulak Alanı Gezisi

Kırkgöz Doğa Gezisi

Okulumuz 5 ve 7. sınıf öğrencileri haftanın ikinci gününde de Kırkgöz Su Kaynaklarında doğa keşiflerine devam etti. Doğa anlatıcıları Hüseyin Çağlar İnce, Aslı Gülten ve okul müdürümüz Mustafa Türk ile öğrencilerimiz genç birer doğa kaşifi olarak doğa gözlemi yaptılar. Bu önemli sulak alanda teleskop ve dürbünlerle doğa gözleminde bulunup fotoğraf çektiler. Ağaçların tarih boyunca süregelen efsanelerini ve kullanımını keşfettiler. Doğa insan ilişkisini mağara yaşamından bu yana süregelen izlerini keşfettiler. Kimi zaman bir kelebeği yakından izlerken kimi zaman kırlangıçların yuva yapımını, su kuşlarının beslenmelerini izlediler.