Kulüp Faaliyetlerimiz

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Kulüp Faaliyetlerimiz

Açı Anadolu Fen Lisesi Öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Osman Kunat önderliğinde, görsel sanatlar dersinde farklı tekniklerle yaratıcılık odaklı sanatsal tasarımlarına devam ediyor… “Sanat Farklı Tekniklerle Çeşitlendikçe, Tasarım Özgürleşir.”

Açı Anadolu ve Fen Lisesi “Sanat Tasarım Kulübü” öğrencilerimiz Seramik, Heykel tekniklerde yaratıcı tasarımlarına devam ediyorlar.

Matematik Öğretmenimiz Sümeyra Tiryaki eşliğinde Akıl ve Zekâ Oyunlarında turnuva zamanı. Stratejiyi iyi kur, hızlı ol ve oyunu kazan.