LGS Kampımız

Kampımızı başarıyla tamamladık

LGS Kampımız

Antalya Açı Okulları olarak bu seneki LGS kampımızı Limak Limra Hotel & Resort’ta gerçekleştiriyoruz. Kampımız yoğun soru çözümleri ile devam ediyor.

LGS kampımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün kampa kısa bir ara verip bizi rahatsız eden olumsuz ve kötü düşünceleri taşların üzerine yazıp hep birlikte denize attık.

Bir çok problem çözdük, yeni yöntemler öğrendik, zamana karşı yarıştık ve LGS kampımız başarıyla sona erdi. Bu başarıyı da bir pasta ile kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür eder, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.