Liseden Etkinliklerimiz

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Liseden Etkinliklerimiz

9. Sınıf öğrencilerimiz biyoloji dersinde temel bileşenlerden “Su Molekülünü” tanıdılar. Yapımızın % 70-80’ini oluşturan molekülün 3 boyutlu yapısını tasarladılar.

Sanat Tasarım Kulübü ögrencilerimiz kara kalem tekniği ile “Tüy” çalıştılar. Kulüp öğrencileri çalıştıkları tüy resimlerini panoya asarak birbirlerinin çizim ve tonlama tarzını inceleyerek eğlenceli vakit geçirdiler.

Açı Anadolu ve Fen Lisesi olarak “En iyi kitapların okunması, geçmiş yüzyılların en büyük insanlarıyla konuşmak gibidir” sözünü yaşatmak adına 9, 10 ve 11. sınıflarda her hafta tekrarlanan kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk haftalarında 11. sınıf velilerimizi kurumumuzun işleyişi hakkında bilgilendirmek amacıyla “Veli Oryantasyon Seminerimizi” gerçekleştirdik. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

9. Sınıf öğrencilerimiz Coğrafya dersinde “Coğrafya’nın Soy Ağacını” yaptılar. Coğrafya bilimine katkı sağlayan bilim insanlarını tanıdılar.