Lisemizde Uzaktan Eğitim

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizde Uzaktan Eğitim

Açı da eğitim kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu süreçte üzerimize düşeni yerine getirerek, öğrencilerimizin her zaman yanındayız.

Bu zorlu süreçte Açı Eğitim Kurumları olarak daima öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız. Bu hususta online yürüttüğümüz eğitim sürecimizle ilgili öğrencilerimize daha fazla neler verebiliriz, düşüncesi ile mesafelere rağmen toplantılar yapmaktayız. Biliyoruz ki eğitim sorumluluk ister gerçek eğitimciler ister, özveri ister. Bizler bu hassas süreci en iyi şekilde yürüten öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Velilerimle ve öğrencilerimizle kavuşmak dileği ile.