Lisemizdeki Seminerler

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizdeki Seminerler

“Okul başarısı doğuştan getirdiğimiz bir yetenek değildir, öğrenilerek kazanılan bir beceridir.”

11. sınıf öğrencilerimizle “Verimli Çalışma” üzerine konuştuk. Çalışma Döngüsü nasıl olur? Özet Nasıl çıkarılır? Sınav Analizi nasıl yapılır? başlıklarına değindik.

Okul Psikolojik Danışmanımız Milli Eğitim Bakanlığı Genel Hedeflerinden Bağımlılık konusu ile ilgili 10. sınıflarımıza “Sosyal Medya Bağımlılığı ve Dikkat” semineri verdi. Bu sayede hayatımızda bu kadar büyük yer edinmiş olan Sanal Dünya’ya dikkat çektik.