Lisemizden Etkinlikler

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizden Etkinlikler

Teaching our students about different cultures and countries is one of the most important aims in our English classes.
As Antalya Açı Anatolian and Science High School, we held an online meeting with one of the leading schools of Serbia.The aim of the event was to enable our students to communicate with their peers from different cultures using their English. We would like to thank our 9th grade students for their participation.
Öğrencilerimize farklı kültürler ve ülkeler hakkında bilgi vermek, İngilizce derslerimizin en önemli amaçlarından biridir.Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi olarak Sırbistan’ın önde gelen okullarından biriyle online toplantı gerçekleştirdik. Etkinliğin amacı öğrencilerimizin farklı kültürlerden yasıtlarıyla İngilizcelerini kullanarak iletişim kurmalarını sağlamaktı. 9. sınıf öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Özel Antalya Açı Okulları olarak öğrencilerimizle beraber eğitim teknolojilerini online derslerimize entegre etmeye devam ediyoruz. Açı Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencilerimiz ile Türk Dili ve Edebiyatı dersinde konu sonu kavrayışımızı ölçmek için ‘Padlet’ uygulamasını kullandık. Böylece öğrencilerimiz kendi sanal panolarını oluşturarak ünite sonu kazanımlarını öğretmenimize geri bildirim yoluyla iletti.

10 Fen Sınıfı öğrencilerimizin akademik ve sosyal süreçlerini değerlendirdiğimiz veli toplantımızı tamamladık. Yoğun katılım için tüm velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.