Lisemizden Etkinlikler

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizden Etkinlikler

İçinde bulunduğumuz bu süreçte “EĞİTİM” sözcüğünü “ÖZVERİ” ile anlamlandıran öğretmenlerimize minnettarız. Açı Koleji ailesi olarak öğrencilerimizin yanında olduğumuz için gururluyuz.

Sınav anı kadar sınav öncesi ve motivasyon şüphesiz ki çok önemli. Bu nedenle 12. sınıf ögrencilerimize yönelik, Psikolojik Danışmanımız Cansu Yılmaz’ın girişimleri ile Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Prof. Dr Oğuz Serin ‘Motivasyon ve Kaygı’ konulu bir seminer verecektir. Velilerimiz ve ögrencilerimizi seminerimizde görmekten memnun oluruz.

MSÜ SINAVI HAKKINDA MERAK EDİLENLER
14 Haziranda yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavı için nelere dikkat etmemiz gerekenler noktasında 12. sınıf öğrencilerimizi bu video ile bilgilendirdik. Tüm ögrencilerimize başarılar dileriz.