Lisemizden Faaliyetler

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizden Faaliyetler

11. ve 12.sınıf öğrencilerimize Kariyer Günleri kapsamında ilk seminerimizi gerçekleştirdik.Bu seminerde Antalya Bilim Üniversitesi Pilotaj bölümünden Tayra Su Lokumcu ve Emir Güleç, öğrencilerimize ‘Pilotluk’ mesleği hakkında bilgiler verdi. Katılımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Bugün kimya laboratuvarında 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle kimyasal tepkimelerin enerji yönünden ekzotermik gercekleştiği tepkimelere örnek vererek bilim teknoloji kulübümüzü eğlenceli bir şekilde tamamladık.

11. sınıf öğrencilerimize Rehberlik Birimi tarafından YKS tanıtım semineri düzenlenmiştir.

Açı öğrencileri felsefe dersinde öğrendikleri kavramları düşün – yaz etkinliği ile pekiştirdiler.

Drama kulübünde öğrencilerimizle birlikte alfabetik hikaye çemberi oluşturup oluşturduğumuz hikayedeki rolleri canlandırdık.