Lisemizden Faaliyetler

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi

Lisemizden Faaliyetler

‘’Şiir, sözün unutulmayanıydı. En güzel sözler şiir biçiminde söylenen sözlerdi.’’ diyor İskender Pala. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Hilal İnanç Köse ve öğrencilerimiz #şiirevde diyerek en sevdikleri şiir dizelerini seslendirdi.

Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi Görsel Sanatlar öğretmenimiz Osman Kunat ve öğrencilerimizden “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıldönümü” coşkusuna e-sergi.

Açı Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersinde ‘Haber Yazısı’ ünitesi ile ilgili hazırladıkları gazete manşetlerinde yaratıcılıklarını sergiledi.

Açı kurs müdürümüzden mesaj var!

Okul Psikolojik Danışmanımız Cansu Yılmaz ve Sınav Grubu öğrencilerimizin “Ne Düşünürsen Onu Yaşarsın” isimli online motivasyon çalışması… Bu yarışta biz de varız!