Matematik ve Fen Bilimleri Dersleri

Online derslerimizde hem öğreniyoruz, hem eğleniyoruz

Matematik ve Fen Bilimleri Dersleri

2. sınıf öğrencilerimiz geometrik şekiller ve cisimler ile ilgili kendi şarkılarını yazıp, bestelediler. Öğrencilerimiz şarkı söylerken hem eğlendiler hem öğrendiler.

2. sınıf öğrencilerimiz geometrik cisimleri kullanarak robotlar ve çeşitli yapılar oluşturdular. Ardından öğrendiklerini anlatarak, tüm bilgilerini kalıcı hale getirdiler.

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencileri bu hafta Online Fen Bilimleri dersinde öğretmenleri ile birlikte “Heterojen ve Homojen Karışımlar” oluşturarak, öğrendikleri konuyu pekiştirdiler.