Mezunuz Artık!..

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mezunuz Artık!..

Minik öğrencilerimiz anaokulundan mezun oldu. Bir yaş daha büyüyen küçük öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayat boyu başarılar diliyoruz.

Özel Antalya Açı Koleji’nin 4. sınıf öğrencileri mezun oldu. Mezuniyetlerini öğretmenleri ve arkadaşlarıyla pasta keserek kutlayan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Açı Anadolu ve Fen Lisesi olarak yeni mezunlarımızı kutluyoruz! Açı Fen Lisesi okul birincimiz Melike ÖZTOP ve Açı Anadolu Lisesi okul birincimiz Hananeh TAHVIDI‘yi tebrik ediyoruz. Tüm Öğrencilerimize hayatlarının geri kalanında başarılar diliyoruz.