Öğrencilerimizle etkinliklerimiz sürüyor

Gezilerimiz ve öğretici derslerimizle Açı farkı...

Öğrencilerimizle etkinliklerimiz sürüyor

Özel Antalya Açı Anaokulu Umudun Yıldızları sınıfı olarak 3 Aralık Engelliler Günü ile ilgili sohbet ederek, “Hayat engel tanımaz” sanat etkinliğimizi yaptık. “Engelsizsiniz” rozetlerimizi yaparak yakamıza taktık günün anlam ve önemine dikkat çektik. Konu ile alakalı drama çalışmamızı yaparken empati kurma yeteneğimizi geliştirerek, yaşayarak öğrenme konusu üzerine çalışmalar yapmış olduk.
▪️ Dramamızı yaparken neler hissettiniz?
▪️ Sen engelli birine nasıl davranırsın?
▪️ En çok hangi kısımda zorlandın?
▪️ Bir engelin olsaydın neler hissederdin?
▪️ Ayakların ile resim yaparken neler hissettin?
▪️ Özel gereksinimli kişilerin hayatını daha kolay olması için neler yapılabilir, onlara nasıl yardımcı olabiliriz ve toplumda birbirimize karşı ne gibi sorumluluklarımız var?
Değerlendirmeleri ile konuyu soru cevap yaparak kalıcı hale getirdik.

Özel Lara Açı Okulları 4. ve 5. sınıf öğrencileri AHENK Projesi kapsamında Doğan Hızlan Kütüphanesi’ne gittiler ve bol bol kitap okudular.