Online Aktivitelerimiz

Yabancı dil ve diğer dersler ile alakalı online aktiviteler

Online Aktivitelerimiz

2. Sınıf öğrencilerimiz online oyunlar oynayarak, çizgi filmler izleyerek ve uygulayarak öğreniyorlar.

Online homework and online reading activities are really useful for our students during the distance education. Uzaktan eğitim süresince, online ödevler ve online okuma aktiviteleri öğrencilerimiz için gerçekten çok yararlıdır.

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencileri, online Fen Bilimleri dersinde “Atomun Yapısını Modelleyelim” ve “Moleküller Yapıları Modelleyelim” etkinliklerini gerçekleştirerek, konuyu pekiştirdiler.