Online Eğitim ve Hazırlıklar

Uzaktan eğitim ve çeşitli aktivitelerimiz devam ediyor

Online Eğitim ve Hazırlıklar

Online olarak işlediğimiz Güzel Sanatlar dersimizde 23 Nisan hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilerimiz 23 Nisan coşkusunu görsel sanatlar dersinde yaptıkları çalışmalarla kutlamaya başladılar.

4-A Sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde Geçmişten Günümüze Ses Teknolojileri ve Sesin Sağlığımıza Zararları konularını işlediler.

Okulumuzun 7. sınıf öğrencilerimiz online Fen Bilimleri dersinde “Bitkim Nasıl Büyüyor?” etkinliğini yaparak okul laboratuvar çalışmalarını evlerine taşıdılar.

Okulumuz Rehberlik Servisi; bu haftaki Rehberlik saatinde öğrencilerimiz ile “Alışkanlıklarımızın Doğası” üzerine bir seminer gerçekleştirdi. Şu an içinde bulunduğumuz gibi “Olağandışı dönemleri nasıl fırsata çeviririz, kendimizi gözlemleyip nasıl yeni alışkanlıklar kazanabiliriz?” i konuştuk ve hep birlikte kendi listelerimizi yaptık.