Ortaokul Fen Bilimleri Derslerimiz

Bilimsel gerçekleri eğlenceli bir şekilde deneyimliyoruz...

Ortaokul Fen Bilimleri Derslerimiz

Fen Bilimleri dersimizde, konuları gözlemlerle pekiştirmeye devam ediyoruz. Işık ışınlarının izlediği yol ve yansıma kanunları ile ilgili laboratuvar çalışmamız oldukça başarılı geçti.

Okulumuzun 6. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Ses ve Özellikleri” ünitesindeki “Sesin İletimi” konusunu eğlenceli bir etkinlikle pekiştirdiler.

Okulumuzun 7. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Işığın Madde ile Etkileşimi Ünitesinde, ‘Aynalar’ konusunda, düzlem ayna, çukur ve tümsek aynalardaki görüntü oluşumları ile ilgili çeşitli etkinlikler yaparak, konuyu pekiştirdiler.