Özel Antalya Açı Okulları Bursluluk Sınavı

Özel Antalya Açı Okulları Bursluluk Sınavı 12 Ocak 2019 Cumartesi günü yapıldı.

Özel Antalya Açı Okulları Bursluluk Sınavı

Özel Antalya Açı Okulları Bursluluk Sınavı 12 Ocak 2019 Cumartesi günü yapıldı. Sınava katılım oldukça yüksekti. Sınavlar eş zamanlı olarak, Lara Kampüsü İlkokul ve Ortaokul binalarında ve Aspendos Kampüsü Özel Anadolu ve Fen Lisesi binasında gerçekleştirildi. Sınavlarımız sabah kahvaltı ile başlayıp kurucularımızdan İhsan Güverçin’in veli bilgilendirme sunumuyla devam etti. Ayrıca sınav sonrası Açı Spor Kulübümüzün kapalı spor salonu açılış kokteyli de yapıldı. Velilerimiz bu etkinliklere oldukça ilgi gösterdiler.
Bursluluk Sınavına katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.