Pijama Partimiz

Hem eğlendik, hem öğrendik

Pijama Partimiz

Açı Okulları Anaokulu 6 yaş Deniz Yıldızları sınıfı olarak bugün; pijama partimiz öncesinde artık materyal kullanarak kendimize özgü pijamalarımızı tasarladık. Tasarlamış olduğumuz çalışmalarımızı sınıfımıza asarak sergiledik. Uyku kuralları ile ilgili sohbet ettik. Müzik eşliğinde dans edip doyasıya eğlendik. Ardından minderlerimizin üzerinde harika bir sinema saati yaptık ve çok keyifli bir gün geçirdik.

Açı Okulları Anaokulu, 5 yaş öğrencileri Umudun Yıldızları sınıfımız ile bugün Pijama Partisi yaptık. Etkinliğimizde “Pijama Tasarlama Atölyesi” oluşturarak hayalimizdeki pijamaları çeşitli materyaller kullanarak tamamlayıp sergiledik. Eğlenceler, sinema saati, danslar, hikaye saati, uyku arkadaşını tanıt gibi farklı etkinliklerin yer aldığı partimizde çocuklarımız tüm gün doyasıya eğlendi.