Seminerlerimiz

Öğrenci ve veli seminerlerimiz devam ediyor

Seminerlerimiz

Antalya Açı Okulları, Perge Rotary Kulübü ve Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı” semineri öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti. Bu verimli seminer için Sn. Emrah Kozan’a teşekkür ederiz.

Rehberlik Birimi olarak 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle “Nelere Dikkat Edilmeli?” konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Bu seminerle öğrencilerimizin orta öğretim hayatına uyum sağlamaları için gerekli becerileri kazanmalarını, üniversiteye hazırlık sürecine aslında ne kadar yakın olduklarını kavramalarını sağladık.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası sebebiyle Türk Kızılayı Antalya şubesinden gelen ekip, okulumuz 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine seminer gerçekleştirdiler. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında Antalya Türk Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Tahir Özdaş ve ekibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle buluştu.