Soviet Lifestyle

Museum Ziyareti

Soviet Lifestyle Museum Ziyareti

16.10.2018 Çarşamba günü, öğrencilerimizle Özel Lara Açı Ortaokulunu temsilen, dost ve kardeş okul Özel Moskova Rus Okulunun bünyesinde açılışı yapılan Soviet Lifestyle Museum ziyaretini gerçekleştirdik. Ortaokul Müdür Yardımcısı Fatma Pekşen ve Yabancı Diller Zümre Başkanı Gonca Baş, Özel Moskova Rus Okulu ve Müze gezi etkinliğinde okul müdürü sayın Sevil Altıparmak’ı da ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının her iki okul için de başarılı geçmesi temenni ettiler. Kültürlerarası dostluk ziyaretinde öğrencilerimiz Rus kültürüyle ilgili engin bir bilgi birikimine sahip oldular.