Telafi Eğitimleri Tam Gaz

Öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleşen faaliyetlerimiz neşeyle devam ediyor

Telafi Eğitimleri Tam Gaz

Okulumuzun spor salonunda müzik eşliğinde bedensel hareketler yaparak sabah sporumuzu gerçekleştirip güne enerji dolu başladık.

Açı Telafi Fest kapsamında öğrencilerimiz her gün çeşitli turnuvalara katılıp mücadele verdiler. Gün sonunda Maraş dondurması yiyerek serinlediler, mücadelelerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Açı’da ilgi, bilgi ve sevgi var!

Açı Schools’ End of the Year Fest keeps going with Balloon Show accompanied by our primary school English teachers. Let’s blow up the balloons, answer the questions and get rewards. Açı Okulları Yıl Sonu Şenliği, ilkokul İngilizce öğretmenlerimiz eşliğinde Balon Gösterisi ile devam ediyor. Balonları patlatalım, soruları cevaplayalım ve ödülleri alalım.

İstiklâl Marşı’nın on kıtasını ezberleyen öğrencilerimize sertifikalarını vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.