Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası

Öğrencilerimiz online derste şarkı söyledi

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası

“Bu haftanın verdiği öğütleri tutalım.
Bir kuruş artırıpta kumbaraya atalım.
Yurdumuzun malını hep severek alalım.
Dara düşmemek için hep tutumlu olalım.”
Şarkısıyla online derste eğlenerek öğrenen 2. sınıf öğrencilerimiz “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası”nda millet malının önemine vurgu yaptı.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda tüm öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Beraber olamasak da değerlerimize sahip çıkıyor ve yaşatmaya devam ediyoruz.

1-A sınıfı öğrencilerimizin Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama programı keyifle geçti.

“Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı!”
Açı Okulları Ana Sınıfları olarak yerli malının öneminden, özelliklerinde bahsettik, şiirler okuduk, bilmeceler sorduk ve ardından yerli malı taçlarımızı yaptık.