Uzaktan Eğitim Tam Gaz!

Öğretmen ve öğrencilerimiz online ortamda derslere devam ediyor

Uzaktan Eğitim Tam Gaz!

Okulumuz Rehberlik Servisi olarak; 8. Sınıf öğrencilerimizle görüntülü görüşmeler yapıp bu süreci nasıl yönettikleriyle ilgili bireysel rehberlik görüşmeleri yapıyoruz. Online rehberlik hizmeti ile öğrencilerimizin bu süreçte evde nasıl vakit geçirdiklerini, kaygılarını ve LGS sürecinin gidişatını konuşuyor, çalışmalarının verimliliğini değerlendiriyoruz.

4-A Sınıfı etkinlik olarak uzunluk ölçüsü temel birimi metre yaptılar. Santimetre, milimetre ve kilometre kavramlarını uzaktan eğitimle öğrendiler.

4-A sınıfı öğrencilerimiz Türkçe dersinde “Noktalama İşaretleri ve Kullanıldığı Yerler” konusunu uzaktan eğitimle işlediler.

İngilizce derslerimiz online olarak devam ediyor.