Uzaktan Eğitim ve Aktivitelere Devam!

Bu hafta da öğrencilerimizle online ortamda buluştuk

Uzaktan Eğitim ve Aktivitelere Devam!

Gizlenen rakamları bulmak bizim işimiz. Kağıda yazdığımız rakamları sihirli malzemelerin içinden keyifli bir şekilde bulduk. Çok eğlendik.

Evde çeşitli etkinlikler..
Saatler konusunda puzzle yapanlar, kesirler konusunu portakal keserken pekiştirenler, sesli kitap okuyanlar.

Açı’da İngilizce derslerimiz kesintisiz olarak devam ediyor. Öğretmenlerimiz öğrencileriyle internet üzerinden yaptıkları online görüşmeler ile eğitim ara vermeden sürdürüyor.

3-A sınıfı bitkilerin yaşam döngüsü konusunda istedikleri tohumu belirleyip çimlenmeyi evlerinde izleyecekler. Okulumuz açılınca çimlendirdikleri bitkilerle okula gelecekler.