Uzaktan Eğitim ve Faaliyetler

Öğrencilerimizle uzaktan eğitimler velilerimizle online görüşmeler devam ediyor

Uzaktan Eğitim ve Faaliyetler

Anaokulu umudun yıldızları sınıfımızla Müzeler haftası kapsamında Müze bilincini pekiştirmek adına, müze, eser, yapıt nedir? Müzeye ziyarete gittiğimiz zaman uyulması gereken kurallar nelerdir? konularını öğrendik. Oyun hamurlarımızdan sahibinin özelliklerini taşıyan eserler oluşturduk ardından evlerimizde eski-yeni oyuncaklarımızı karıştırarak bir oyuncak müzesi kurduk.

Anaokulu öğrencilerimizden Bade Su Nergiz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun başlattığı Çikolata Kütüphanesi isimli projede mutluluğun resmini çizerek hediyeleri haketti. Kendisini tebrik ediyor, hayat boyu başarılı olmasını diliyoruz.

Online veli toplantısı gerçekleştirerek velilerimizle buluştuk. İçinde bulunduğumuz süreci, öğrencilerimizin akademik ve psikolojik durumunu değerlendirdik.