Veli Etkinlikleri

Velilerimizi okulumuzda ağırladık.

Veli Etkinlikleri

Anne babaların çocukların eğitimlerine, bunun yanında gelişimlerine katkıda bulunup onlara yararlı olabilmeleri için organize edilen etkinlikler bütünüdür. Çocuklar için gerekli olan eğitim, anne baba ve öğretmen işbirliği ile gerçekleşir. Okul öncesi Eğitimde aile katılımıyla varılmak istenen nokta Öğrenilen şeylerin ailede desteklenmesi eğitimde devamlılığın sağlanmasıdır. Okulda verilen eğitim evde desteklenerek evde verilen eğitimde okulda desteklenerek bir devamlılık söz konusu olur.

Görsel Sanatlar dersi Sibel Eryakası öğretmenimiz liderliğinde 4 yaş sınıfı ile gerçekleştirdiğimiz “Ailem ile Bir Gün” etkinliğimizde velilerimizi okulumuzda ağırladık. Çocuklarımız ile kaliteli zaman geçirerek akrilik boya ile tuval çalışmamızı keyifle tamamladık.