Vitamin Şenliğimiz ve Yılbaşı Hazırlıkları

Minik öğrencilerimiz ile eğlenceli faaliyetlere devam ediyoruz

Vitamin Şenliğimiz ve Yılbaşı Hazırlıkları

Özel Antalya Açı Koleji Anaokulu Umudun Yıldızları sınıfı olarak kış meyveleri ile ilgili sohbet ettik, ardından bilmeceler sorarak konuyu pekiştirdik. Köpük tabakları pastel boyalarımızı kullanarak portakal formu verdik. Daha sonra sandalye kapmaca oynadık, müzik eşliğinde dans ederek eğlendik. Sıktığımız meyvelerimizi içerek vitamin şenliğimizi tamamladık.

Özel Antalya Açı Anaokulu Deniz Yıldızları Sınıfı olarak kış mevsiminin özelliklerinden, kış meyvelerinden bahsettik. Portakal, mandalina, limon ile ilgili bilmeceler öğrendik. Ardından köpük tabakları kullanarak kendi portakallarımızı oluşturduk. Etkinlik bitiminde C vitamini şenliğimizde meyve sularımızı sıktık ve taze taze içerek vitaminimizi aldık, güçlendik. Dans ederek ve çeşitli oyunlar oynayarak etkinliğimizi bitirdik.

Özel Antalya Açı Koleji Anaokulu Umudun Yıldızları sınıfı ile Görsel Sanatlar dersimizi gerçekleştirdik. Tamamen atık malzemeler kullanarak yeni yıl programı adı altında hazırlanan kar kürelerimiz, miniklerin ince motor ve farklı malzemeleri bir arada kullanma becerisini geliştirmektedir.

Özel Antalya Açı Anaokulu Deniz Yıldızları Sınıfı olarak Görsel Sanatlar dersinde hazırladığımız, tamamen atık malzemeler kullanarak yeni yıl programı adı altında gerçekleştirdiğimiz kar küremiz, ince motor becerilerini geliştirerek ve farklı malzemeleri bir arada kullanarak gerçekleştirdik. Hem eğlendik hem geri dönüştürdük.