WhatsApp Video Projesi

Her ay öğretmenlerimize ödevlerimizi gönderiyoruz

WhatsApp Video Projeleri

Antalya Lara Açı Schools’ students are sending WhatsApp Video Projects to their teachers every month about each unit they study.
(Antalya Lara Açı Okulları öğrencileri işledikleri her üniteyle ilgili her ay öğretmenlerine WhatsApp video proje ödevleri gönderiyorlar).

As Antalya Lara Açı Schools, we want our students to speak English in their daily lives, so we give them WhatsApp video projects for every unit. (Antalya Lara Açı Okulları olarak öğrencilerimizin günlük hayatlarında İngilizce konuşmasını istiyoruz, bu yüzden olara her ünite için WhatsApp Projeleri veriyoruz).