Yaz Okulu Tam Gaz!

Öğrencilerimiz yaz okulunun keyfini çıkartıyorlar

Yaz Okulu Tam Gaz!

Açı Yaz Okulu’nda geçtiğimiz hafta ‘Oyuncak Müzesi’ni ziyaret ettik. Bu yaz Açı Yaz Okulu ile gezi çok eğlenceli!

Açı Yaz Okulu’nda Okçuluk derslerimiz çok eğlenceli geçiyor. Bu yaz spora Açı Yaz Okulu ile doyacaksınız!

Açı Yaz Okulu’nda haftanın ilk gününe jimnastik dersi ile başlıyoruz. Jimnastik sporu sayesinde denge, çabukluk, sinir-kas koordinasyonu, beden kontrolü, esneklik ve kuvvet gibi birçok yetenek ve özellik kazanılmış ve geliştirilmiş oluyor.

Açı Yaz Okulu’nda Life Kinetik derslerimiz beynimizin her bölümündeki sinirleri uyarıp sinaptik oluşumlara destek vererek, beynimizin fonksiyonel performansının gelişmesini ve artmasını destekler. Bu eğlenceli spor çalışmasında dopamin salınımı artar. Açı’da spor var!