Yaz Okulu'nda Faaliyetler

Yaz Okulu faaliyetlerimiz sanat, spor ve müzik ile devam ediyor

Yaz Okulu’nda Faaliyetler

Açı Yaz Okulu’nda okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Osman Kunat tarafından, çocukluk döneminde önemli bilişsel becerilerden el-göz koordinasyonunu geliştirici seramik atölyesi gerçekleştirdik. Seramik atölyesi ile öğrencilerimiz yaratıcılıklarını, dikkat odaklarını ve sorun çözme becerilerini de geliştiriyorlar. Açı’da sanat var!

Açı Yaz Okulu Yaratıcı Drama dersimizde öğrencilerimiz daha önceden belli bir sahne saptaması olmaksızın anında oyun oynama tekniği olan doğaçlamayı öğrendiler. Yaratıcı Drama dersleri öğrencilerin gerçek hayatta karşılaşacakları sorunlara alternatif çözüm yolları bulmaya yardımcı olmasının yanında özgüvenlerini de destekler. Açı’da sanat var!