Yaz Okulu'nda Faaliyetlere Devam!

Yaz Okulumuzda etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor

Yaz Okulu’nda Faaliyetlere Devam!

Açı Yaz Okulu Modern Dans dersimiz bir sahne formu olmasından dolayı soyut düşünmeyi, mekânda yön bulmayı geliştirmektedir. Hareketlerin tekrarı üzerine kurulan yapısından dolayı, aynı zamanda hafıza ve konsantrasyonu da olumlu yönde etkilemektedir. Açı’da dans var!

Açı Yaz Okulu’nun ikinci döneminin ikinci haftasına cimnastik dersi ile başladık. Cimnastik sporu sayesinde denge, çabukluk, sinir-kas koordinasyonu, beden kontrolü, esneklik ve kuvvet gibi birçok yetenek ve özellik kazanılmış ve geliştirilmiş oluyor. Açı’da spor var!

Açı Yaz Okulu El Sanatları dersimizde öğrencilerimiz renkli kağıtları kıvırarak oluşturulan ve nesnelerin canlandırıldığı bir sanat olan Quilling tekniğini öğrendiler. Bu teknik öğrencilerin ince motor becerilerinin gelişmesini sağlar. Açı’da sanat var!