Yaz Okulu'ndan Görüntüler

Öğrencilerimiz Yaz Okulu'nda sporun, sanatın ve müziğin her çeşidini uyguluyorlar

Yaz Okulu’ndan Görüntüler

Açı Yaz Okulu’nun ikinci döneminin ilk gününe cimnastik dersi ile başladık. Cimnastik sporu sayesinde denge, çabukluk, sinir-kas koordinasyonu, beden kontrolü, esneklik ve kuvvet gibi birçok yetenek ve özellik kazanılmış ve geliştirilmiş oluyor. Açı’da spor var!

Açı Yaz Okulu Zeka Oyunları – Satranç dersimiz öğrencilerimizin süratli, doğru ve çabuk düşünebilmelerine katkıda bulunup, aynı zamanda olaylara doğru yorumlarla yaklaşabilme yeteneklerini geliştirir. Açı’da zeka oyunları var!

Açı Yaz Okulu’nda yüzme derslerimiz devam ediyor. Bu yaz spora Açı Yaz Okulu ile doyacaksınız!

Açı Yaz Okulu tenis dersimizde öğrencilerimiz hem kortta hem kort dışında esnekliği öğreniyorlar. Spor yaptıkları için daha saygılı aynı zamanda da rekabetçi bireyler olarak büyüyorlar. Açı’da spor var!