Yeni Dönem Etkinliklerimiz

Vakit kaybetmeden derslere ve etkinliklere başladık

Yeni Dönem Etkinliklerimiz

Bilim ve teknoloji kulübünden öğrencilerimiz ile tanıştık, laboratuvar malzemelerini tanıdık ve kurallarımızı belirledik. Aynı zamanda önceki yıldan yapmış olduğumuz dezenfektanı, yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimize ikram ettik.

Sanat Tasarım Kulubü öğrencilerimiz, seramik çamuruyla tasarımlarına heyecanla başladı.

4. sınıf öğrencilerimiz, Değerler Eğitimi kapsamında “Merhamet” konusunu işlediler ve bu konuya özel olarak sokakta yaşayan dostlarımız için mama bıraktılar.

“UNESCO Dünya Kitap Okuma Günü”
8 Eylül UNESCO tarafından 17 Kasım 1965 tarihinde ilan edilmiştir. Dünya kitap okuma günü amacı, bireylerin, toplulukların ve toplumların okuma yazma bilmesinin öneminin altını çizmektir. Dünya Okuma Günü birçok ülkede kutlandığı için uluslararası bir gündür. Açı Koleji Ortaokul öğrencileri kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftalarında 9. ve 10. Sınıf velilerimizi kurumumuzun işleyişi hakkında bilgilendirmek amacıyla “Veli Oryantasyon Seminerimizi” gerçekleştirdik. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.