Yerli Malı Tutum ve Yatırım Haftası

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı

Yerli Malı Tutum ve Yatırım Haftası

Özel Antalya Açı Okulları Deniz Yıldızları Sınıfı olarak; Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı, Tutumlu Olmak Nedir? Tutumlu Olmak İçin Neler Yapmalıyız? konuları üzerine sohbet ettik. Yerli Malı şarkımızı dinledik. Ardından eğlenceli bir şekilde şarkımızı dramatize ettik. Yiyeceklerimizi paylaşım içerisinde hep beraber yedik. Sonrasında partimizi yaptık ve çok güzel bir gün geçirdik.

Açı Anaokulu Umudun Yıldızları sınıfımız ile birlikte; Yerli Malı Tutum ve Yatırım Haftası kapsamında “Yerli Malı” adlı bütünleştirilmiş Türkçe, Sanat ve Müzik etkinliklerimizi hem eğlenerek hem öğrenerek tamamladık. “Duygulu Meyveler” adlı bütünleştirilmiş oyun ve okuma-yazmaya hazırlık etkinliğimizi yaparak, konuyu dramatize ettik. Ailelerimizin bizler için hazırlayıp gönderdiği yiyecek ve içecekleri afiyetle yiyerek günümüzü tamamladık.

2. Sınıf öğrencilerimiz Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladılar.