Yeteneklerimizi Geliştiriyoruz!

Hem uyguluyoruz hem öğreniyoruz.

Yeteneklerimizi Geliştiriyoruz!

1-A sınıfı öğrencilerimiz “Geometrik Şekiller ve Geometrik Cisimler” konusunu, şekil ve cisimleri kullanarak, maketler yaparak hem öğrendiler hem de yaratıcılık yeteneklerini geliştirdiler.

Okulumuzun okul öncesi öğrencileri “SEVGİ ÇİÇEKLERİ” şarkısını öğrenerek doğaya olan sevgilerini pekiştirdiler.

3. Sınıf ögrencilerimizin birbirinden keyifli pastel boya çalışmaları.

Türk Zeka Vakfı’nın düzenlediği Zeka Oyunları Yarışmasında öğrencilerimiz ilk turu büyük bir başarı göstererek yarı finale yükseldiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

2. sınıf öğrencilerimiz, zaman ölçüleri konusunu yaptıkları materyal ve etkinliklerle tekrar etti.

2. sınıf öğrencilerimiz “Kültürel Miras” konusunu öğrenirken yaşayıp yaşatmak, nesilden nesile devam ettirmek, sosyal algı oluşturmak için yaptıkları faaliyetleri bizlerle paylaştılar.