Yılbaşına Hazırız!

Öğrencilerimizle görsel sanatlar dersimiz çok keyifli geçiyor

Yılbaşına Hazırız!

İlkokul 1. 2. 3. 4. Sınıflarımızla Görsel Sanatlar dersimizde yaptığımız “Yeni Yıl” etkinliklerimiz keyifli bir şekilde geçti.

Ana sınıfı öğrencilerimizle Görsel Sanatlar dersimizde yaptığımız “Yeni Yıl” etkinliklerimiz oldukça renkliydi.

Açı Okulları Anaokulu 5 yaş “Umudun Yıldızları” sınıfı ile yeni yıla girerken, Yeni Yıl Kartı, 2022 Takvimi ve Sınıf Panosu hazırladık. Yılbaşı temalı etkinliklerimizi keyifle tamamladık.

Özel Antalya Açı Anaokulu 5 yaş “Umudun Yıldızları” sınıfımız ile, öğrencilerimizden istediğimiz artık materyal olan tuvalet kağıdı rulolarını parmak boyalar kullanarak yeşil renge boyadıktan sonra hepsini bir araya getirerek çam ağacı oluşturduk. Oluşturduğumuz çam ağacımızı yılbaşı süsleri kullanarak işbirliği halinde süsleyerek sergiledik.

Açı Anaokulu 5 yaş “Umudun Yıldızları” sınıfımız ile Noel Baba ve Geyikleri temalı etkinliğimizi görsel sanatlar işbirliği ile tamamlayarak okul lobimizde sergiledik. Etkinliğimizi yaparken öğrencilerimizin küçük kas gelişimlerine katlı sağlayarak yuvarlama tekniği, yırtma-yapıştırma tekniği, kesme-yapıştırma etkinliği gibi bir çok teknik kullanılarak psikomotor gelişimlerine katkı sağladık. Hazırladığımız panomuzda güzel fotoğraflar çektik.

Öğrencilerimiz kardan adamsız yeni yıl olmaz dedi ve kendi kardan adamlarını yaptı!

3. sınıf öğrencilerimiz kar yaparak çok eğlendiler.

Özel Antalya Açı Koleji Anaokulu 6 yaş “Deniz Yıldızları” sınıfı olarak; evden getirdiğimiz artık materyal olan rulolarımızı “Yeni Yıl” ağacımızı oluşturmak için yeşile boyadık. Birlik ve beraberlik içerisinde “Yeni Yıl” ağacımızı eğlenceli bir şekilde süsledik. Dikkat ve koordinasyon çalışması olarak “Kardan Adam” çizgi çalışmalarımızı tamamladık.

Anaokulu 6 yaş Deniz Yıldızları sınıfı olarak; Türkçe Dil etkinliğimizde “Yeni Yıl Dileklerimiz” hakkında sohbet ettik. Hayaller kurduk ve bu hayallerimizi arkadaşlarımız ile paylaştık. Hep birlikte dileklerimizi ve hazırlamış olduğumuz sevimli kardan adamlarımızı sergilemek üzere panoya astık. Takvim hazırlığımız için etkinliklerimizi tamamladık.