Yılın Son Etkinlikleri

Öğrencilerimiz yeni yıla girmenin heyecanıyla etkinliklerine devam ediyorlar

Yılın Son Etkinlikleri

HAYAT AĞACIM: “Öğretmenimiz bizden bir ağaç çizmemizi istedi. Ağaç bizim hayatımız olacaktı. Ağacın altına ne istiyorsak onu çizecektik. Ben koskocaman rengarenk bir ağaç çizdim…”
Dileriz hayatınız hep böyle güzel renklerle dolu olsun çocuklar. Hep sevdiklerinizle olacağınız bir hayatınız olsun. Hayatımızı güzelleştirmek bizim elimizde. Aile ve arkadaşlarımıza sımsıkı sarılalım. Hayatımızın en önemli değeri sevgi olsun.
2. sınıf öğrencilerimiz kendilerine ait hayat ağaçlarını çizdiler.

Ortaokul öğrencilerimizin “Stencil Baskı” tekniği ile yaptıkları birbirinden güzel çalışmalar.

2. sınıf öğrencilerimiz yeni yılın gelişini fırsat bilerek “Yeni Yıl” konulu filmlerini izleyip online da olsa birlikte sinema izlemenin keyfini yaşadı.