GALERİ

Özel Açı Okulları genel fotoğraf galerisidir.

İlkokul Öğrencilerimizin Aquarium Gezisi

06.04.2016

Okulumuzun Çanakkale-İzmir-Bursa Gezisi (24-27 Mart 2016)

24.03.2016

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma töreninden kareler

18.03.2016

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı.Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

15.03.2016

Bursluluk Sınavımızı pazar günü  gerçekleştirdik. 3 oturumda tamamlanan sınavımıza çok sayıda katılım oldu. Özel Lara Açı Okulları olarak tüm velilerimize teşekkür ederiz.

21.02.2016

Yakan Top Turnuvası kazananlarımıza madalyalarını İlkokul Müdürümüz Sayın Sevgi KARABAYIR ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Mustafa TÜRK verdi.

08.01.2016

Hazırlık ve İlkokul öğrencilerimiz, okulumuzun Drama öğretmeni Remzi Kürşad Süren öğretmenimizin oynadığı “Barış Çiçeği” adlı tiyatro oyununu izlemeye gittiler.

05.01.2016

Yerli Malı Haftasını okulumuzun bahçesinde bir kermesle kutladık.Kermeste elde edilen tüm gelir Okul Aile Birliğinin belirlediği,ihtiyacı olan bir okula bağışlanacak.

14.12.2015

Okulumuzda düzenlediğimiz Okul Dergimizin İsim Yarışmasında birinciliği ” Post Açı ” ile 5-B sınıfı öğrencimiz Tuana COŞKUNKAN kazanmıştır.Ödülünü okulumuzda düzenlenen tören ile Okul Müdürümüz Sayın Sevgi KARABAYIR vermiştir.Öğrencimize başarılarının devamını dileriz.

10.12.2015

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman Nuri Gülay Bey’i ve İl Milli Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü Sayın Ali Rıza Maslak Bey’i Özel Lara Açı Okulları olarak ziyaret ettik.Yakın ve sıcak ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

08.12.2015

Okulumuzun Görselleri

07.12.2015

Stratejik Plan Ekibi çalışıyor

03.12.2015

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet KARABACAK ve Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mustafa SAKARYA okulumuzu ziyaret etti.Ziyarette İlkokul Müdürümüz Sayın Sevgi KARABAYIR ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Mustafa TÜRK’ten okullarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdiler.
Açı Okulları olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze teşekkür ederiz

23.11.2015

Antalya Açı Okulları Eko-Okul Projesi kapsamında Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’ne katıldı.
Konu ile ilgili haber metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
Sürdürülebilir Yaşam Festivali

20.11.2015

Değerler Eğitimi çerçevesinde bu ay ki konumuz Saygıydı. Bizde Özel Açı Okulları olarak tüm öğrencilerimizin anneanne, babaanne ve dedelerini okulumuza Keşkek Gününe davet ettik. Hem öğrencilerimiz aile büyüklerini okulumuzda ağırlama fırsatı buldu hem de yöresel yemeğimiz olan Keşkek’i tatmış oldular. Yoğun katılımınız için siz sevgili velilerimize ve aile büyüklerimize teşekkür ederiz.

16.11.2015

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında velilerimizle bir araya gelerek Okul Aile Birliği üyelerimizi belirledik.Üye seçiminin ardından velilerimize Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ayça Yılmaz’ın hazırlamış olduğu öğrencilerimizin yer aldığı bir sunum yapıldı.Son olarak Fen Bilimleri Öğretmeni Abdullah Çetin’in hazırladığı Eko-Okul sunumu ile velilerimiz bilgilendirildi. Toplantı sonrasında verilen kokteyl ve ardından yapılan veli öğretmen görüşmesi ile gündemi yoğun bir gün geçirmiş olduk.Tüm velilerimize katılımınız için teşekkür ederiz.

14.11.2015

Açı Okulları , yönetici ve öğrencileri ile birlikte İlçe Milli Eğitimi ziyaret ettiler. Sıcak karşılamalarından dolayı Muratpaşa Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KARABACAK Bey ve Muratpaşa Özel Öğretim Şube Müdürü Sayın Mustafa SAKARYA Beye teşekkürlerimizi sunarız.

13.10.2015

Okulumuzda sınıf  ve branş öğretmenleri eşliğinde yapılan veli toplantısında , 7 ve 8. sınıf  velilerimiz ile hem öğrencilerimizin durum değerlendirmesi hem de TEOG Sınavı hakkında genel bilgilendirme yapıldı.

13.10.2015

Okulumuzda sınıf  ve branş öğretmenleri eşliğinde yapılan veli toplantısında , 5 ve 6. sınıf  velilerimiz ile öğrencilerimizin durum değerlendirmesi yapıldı.

14.10.2015