ÖZEL LARA AÇI OKULLARI

"Ezberci eğitimden uzak, hayatın tüm gereklerini içinde barıdıran, yaparak ve yaşayarak öğrenen, bilimsel temellere dayanan, yapılandırmacı eğitim programları ile donatılmış bir eğitim kurumuyuz."

Vizyon Vizyonumuz: Akademik, sanatsal, sportif ve kültürel çalışmalarla harmanlandığımız bir iklimde; insanlığı,ülkemizi, kentimizi, ailelerimizi huzur ve mutluluğa taşıyacak sağlıklı, başarılı bireyler yetiştirmek.

Misyon Misyonumuz: Özel Lara Açı okulları, “EĞİTİM, EĞİTİMCİLERİN İŞİDİR!” düsturuyla kurulmuş, ilgi ve sevgiyle sunulan bilginin başarı ve mutluluğun sırrı olduğuna inanan, 25 yıllık özel bir eğitim kurumudur.

Değerler Değerlerimiz: Özel Lara Açı okulları, “EĞİTİM, EĞİTİMCİLERİN İŞİDİR!” düsturuyla kurulmuş, ilgi ve sevgiyle sunulan bilginin başarı ve mutluluğun sırrı olduğuna inanan, 25 yıllık özel bir eğitim kurumudur.Disiplin ve özgünlüğü önceleyen Yerelden evrensele uzanan Eğitim sürecinde veliye yer açan Takım çalışmasına inanan Kurumsal bakışı ve kültürü olan Her bireyin özel olduğunun farkında Gelişmeye, yeniliklere açık Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir kurumuz.

YENİLİKÇİ

Sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurumuz.

SEVGİ VE SAYGI

Güvene dayalı ilişkileri, empatik yaklaşımı, gönüllüğü, sevgi ve saygıyı ön planda tutarız.

ÖZGÜVENLİ, MUTLU, BAŞARILI

Özgüveni gelişmiş, mutlu, başarılı, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiririz.

YETENEK KEŞFİ

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini keşfeder, gelişimlerine katkı sağlarız.