LİSE

Bilimi sev, sanatı sev, sporu sev...

Vizyonumuz: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, gelişmeleri yakından takip eden, uygulayan, sürekli gelişen, kökü Doğu’da, dallarını Batı’ya uzatmış, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyonumuz: Özgüveni gelişmiş, mutlu, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, birlikte çalışmayı bilen, eleştirel ve yaratıcı düşünen, yeniliğe açık, sorumluluk sahibi, öğrenmenin keyfine varan; disiplinli, başkalarının gereksinimlerine duyarlı; hak, adalet, sorumluluk, doğruluk ve dürüstlük kavramlarını ilke edinmiş; kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültür değerlerine, yaşam biçimlerine ve düşüncelere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Değerlerimiz: Milli ve manevi değerleri kavrayıp benimsemiş, öz disipline sahip, sorumluluk alan, özgüvenli, sorgulayan, araştıran, yaratıcı, insan haklarına saygılı, çevre sorunlarına duyarlı, sosyal hizmet duygusu gelişmiş, mutlu, sağlıklı, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş, başarılı bireyler yetiştirmekteyiz. Sunacağımız eğitim-öğretim kalitesinin, çalışanlarımızın yetkinliği, deneyim ve birikimleriyle taçlanacağına inanan bir kurum olarak güvene dayalı ilişkileri, empatik yaklaşımı, gönüllülüğü, sevgi ve saygıyı ön planda tutmaktayız.

Öğrencilerimizin teknolojik gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamaktayız ve onlara zengin öğrenme ortamları sunmaktayız. Öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmekte, yeteneklerinin gelişmesi için bilim, sanat, kültür ve spor etkinliklerine, ulusal ve uluslararası düzeyde katılmakta ve bu etkinliklerde başarılı olmayı hedeflemekteyiz.

Çalışanlarımızın yenilikçi görüşlerine değer verir, projelerini destekler, başarılarını takdir ederiz. Kişisel ve toplumsal sorumlulukları almaya her zaman gönüllüyüz, bunun ülkemiz için taşıdığı önemin bilincindeyiz. Okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar; sahip olduğumuz eğitim kurumları zinciri ile eğitimin sürekliliği ilkesini gerçekleştiririz.

BİLİMSEL ÖĞRETİM

Çocuklarımızı bilimsel öğretim programlarıyla yetiştiriyoruz.

ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİREYLER

Özgüveni gelişmiş, sorgulayan, yeniliğe açık, sorumlu ve mutlu bireyler yetiştiriyoruz.

SAYGILI VE SORUMLU

Sorumluluklarını bilen, dürüst, saygılı, adil, entellektüel bireyler yetiştiriyoruz.

TEST ÇÖZME

Üst okul sınavlarına hazırlanmalarını sağlayan ders ve test çözme teknikleri önceliklerimiz arasındadır.